SPONZORSKE NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE ATLETIČARE
Opovo, 12. jul 2019;
Prošle nedelje najuspešnije atletičare opovačkog Spartaka Borisa Mojsu i Stefana Jovanova i njihovog trenera Nemanju Stojanovića primila je direktorka Hotela „Stari Banat“ Olivera Mihajlović, koja je u ime firme „Agros doo Opovo, inače sponzora atletskog kluba iz Opova, Borisu i Stefanu uručila nagrade u vrednosti od 20.000 dinara namenjenih za kupovinu sportske opreme.

„Još jednom je firma „Agros doo Opovo“ pokazala da je društveno odgovorno preduzeće i veliki prijatelj sporta i ja im se ovom prilikom u svoje lično ime i u ime Atletskog kluba „Spartak“ najiskernije zahvaljujem. Naši mladi sportisti su pokazali ove ali i prethodnih sezona visok kvalitet, Mojsu očekuje i nastup u reprezentaciji, tako da ova talentovana deca afirmišu prave vrednosti i dostojno reprezentuju svoj klub, opštinu i sponzora koji nas dugi niz godina podržava“, izjavio je trener Spartaka Nemanja Stojanović.

„U kontekstu društvene odgovornosti oblast sporta i zdravog života mladih nam je od prvog dana bio prioritet. Kao i do sada trudićemo se da našim najuspešnijm sportistima pomognemo i damo im podršku kako bi u budućnosti postizali vrhunske rezultate“, ovom prilikom je izjavila direktorka Mihajlović