U SALAMA NAŠEG HOTELA ODRŽANA TRADICIONALNA GODIŠNJA PROSLAVA

Opovo, 1. decembar 2019;

Tradicionalno, krajem svake godine Aktiv žena Opštine Opovo organizuje proslavu i druženje u Hotelu „Stari Banat“ u Opovu. U potpuno ispunjenoj i velikoj i maloj hotelskoj sali, gde je prisutvovalo 150 žena,  i ovog puta bilo je veselo i bogato sadržajem.

Prisutne dame i njihov skup pozdravio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

„Želim vam lepo veče i druženje, zaista sam oduševljen atmosferom i vašim aktivizmom, a evo sada vam mogu reći da će u narednih par meseci 50 žena sa teritorije naše opštine imati dve besplatne jednodnevne eksurzije, koje će finansirati lokalna samouprava, Jedna ekskurzija će biti pre, a druga posle nove godine“, poručio je predsednik opštine.

Predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov se zahvalila predsedniku opštine na lepim rečima, kao i svim ženama koje su danas došle.

„Večeras je oboren rekord po broju prisutnih, Aktiv žena Opovo ovu proslavu organizuje svake godine, kao i druga brojna druženja, akcije i manifestacije. Nastavljamo istim tempom i pozivam sve žene dobre volje da nam se pridruže u radu udruženja“, rekla je Zorica Ugrinov.

Uz igru, muziku i tombolu veselje je potrajalo do duboko u noć.