LOPTA I DŽEPARAC ZA SVAKU DEVOJČICU

Opovo, 26. avgust 2020;

Svojim radom, zalaganjem, talentom i posebno postignutim rezultatima, košarkašice Agros Basketa su pozitivan sportski primer u našoj opštini. Nažalost, zbog epidemiološke situacije prošla sezona je prekinuta na polovini takmičenja, a školska ekipa kao prvak Srbije nije otputovala u Hrvatsku na svetsko prvenstvo koje je u međuvremenu otkazano. U sklopu priprema za novo prvenstvo, čiji početak još uvek nije određen, košarkašice Agros Basketa danas su otputovale na sedmodnevne pripreme u Osečinu.

Već po ustaljenoj praksi, ispred glavnog sponzora kluba firme Agros doo Opovo, menadžerka Hotela „Stari Banat“ Olivera Mihajlović pripremila je iznenađenje za košarkašice, koje su ovog puta dobile „džeparac“ u iznosu od po 2.000 dinara.

Košarkašice i trenere ispratili su i predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Ankica Simin Damjanov i opštinski većnik zadužen za sport i kulturu Igor Vujić. Oni su im tom prilikom poželeli srećan put i dobre pripreme, a svakoj košarkašici uručili po loptu za trening.

Na pripreme je otišlo 33 devojčica iz kadetske, pionirske i mlađe pionirske selekcije. U Osečini će provesti i trenirati sedam dana, a kako u klubu ističu, uslovi u sportskom centru sa bazenom su odlični.