TALJATELE U SOSU OD TARTUFA SA PRŠUTOM

U zagrejan tiganj dodati predhodno pripremljene tartufe i malo pršute. Kada pršuta dobije zlatnu boju, dodati pavlaku za kuvanje i sjediniti sve zajedno. Nakon par minuta dodati začine i parmezan po okusu. Pršutu iseći na listiće i propržiti da dobije zlatnu boju. U tanjiru servirati taljatele i preko njih staviti pršutu koju smo propržili, čeri paradajz i predhodno opranu rukolu. Sve zajedno posuti sa parmezanom po želji i ukusu. Jelo servirati toplo uz ohladjeno belo vino Zvonko Bogdan PINOT BLANC.
Napomena: OBAVEZNO DOBRO RASPOLOŽENJE!
Potrebne namirnice za dve osobe:
100g Njeguške pršute
200g Taljatela
4 Kašike tartufa (rendanih)
100ml Pavlake za kuvanje
50g Parmezana
So
Biber
Rukola
Čeri paradajz